Subotička biskupija ima novi sajt

Novi sajt Subotičke biskupije danas (25. siječnja) su javnosti predstavili biskup Subotičke biskupije Franjo Fazekas, te svećenici vlč. Vinko Cvijin i preč. Gáspár Józsa. Na konferenciji za medije rečeno je kako se na sajtu radilo više od godinu dana, te da će od sada biti dostupan svima.

Novi domen je catholic-su.rs – no dovoljno je i upisati u Google tražilicu – Subotička biskupija, koja će posjetitelje uputiti na željeno mjesto.

Ovom prigod biskup Fazekas je istaknuo kako je primarno poslanje Crkve naviještanje Evanđelja – Kristov nauk, te je istaknuo kako i Katolička crkva želi koristiti moderna, suvremena sredstva u tu svrhu.

Po riječima vlč. Cvijina sajt je dostupan na mađarskom i hrvatskom jeziku, a na njemu se mogu pronaći informacije o središnjim biskupijskim ustanovama, o župama i svećenicima, o svetištima ove biskupije, kao i izvješća, te događanja iz cijele Subotičke biskupije.

Preč. Gáspár Józsa je napomenuo kako se usprkos duljem vremenskom periodu i svim uloženim naporima, na saju mogu pronaći pogreške ili nepotpuni podaci, koji će, kako je istaknuo u hodu biti ispravljeni i upotpunjeni.

Po završetku konferencije biskup Franjo Fazekas je klikom na »start« pokrenuo novi sajt Subotičke biksupije.

TU Subotičke biskupije

Scroll to Top